luni, 10 ianuarie 2011

Cu ce se mai joaca Delia...


    Delia prefera sa faca acest puzzle din lemn  (primit de Mos Craciun de la Matei).
  Tot de la Matei a mai primit si un domino din lemn cu animale si pasari domestice . Desi este putin cam greu pentru varsta lor, Delia doreste sa-l joace asa cum intelege ea; uneori chiar le potriveste si ma bucura acest lucru. Multumim pentru jocuri Mariei si lui Matei.



    Ce indrageste cel mai mult Delia, sunt aceste carti minunate cu povesti si puzzle. In fiecare zi le ia de pe raft si se joaca cu ele. Am observat ca le face din ce in ce mai bine si mai repede.
    Jocul labirint 3D l-am vazut prima oara la cabinetul d-nei dr. Irina Petrea si am observat ca Deliei i-a placut nespus de mult; asa ca are si ea unul acum. 
  In afara faptului ca-si dezvolta abilitatile motrice si de indemanare, acest joc mai are inca 4 functii, cate una pe fiecare latura: are o parte cu  figuri geometrice unde le poate sorta dupa forma si culoare (ca in foto), o parte cu numaratoare, o parte cu trei randuri de triunghiuri care au pe fiecare latura cate o culoare si le poate aseza pe culori si ultima parte are cinci forme geometrice care au locasul lor unde le poate introduce in cubul mare.



    Aceste avioane sunt ultima achizitie a Deliei . Sunt jucarii din plastic moale, prevazute cu multe suruburi si cu unelte speciale pentru a le desuruba si insuruba un copil de varsta Deliei (2 ani si 3 luni). Delia le ia uneori si la culcare asa ca sa mai insurubeze putin o elice, o rotita...
by Mihaela




2 comentarii:

  1. Imi place dominoul cu animale.Nu stiam ca exista si asa.Traiasca tehnologia,mai aflam lucruri noi,cunoastem oameni deosebiti....Ai o fetita frumoasa si isteata,sa te bucuri de ea.Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dominoul este intradevar un joc deosebit pentru pitici, se poate juca de unul singur sau cu mai multi copii.Iti multumesc pentru cuvintele frumoase si te mai asteptam cu noi comentarii. Pupici.

    RăspundețiȘtergere