duminică, 9 ianuarie 2011

Carioca

Zilele trecute Delia mi-a cerut cariocile ca sa deseneze.A desenat putin pe hartie dupa care a profitat de faptul ca nu sunt langa ea si a vrut probabil sa vada din ce este facuta. A desfacut-o si si-a "desenat" manutele. Am fost ingrozita cand am vazut-o, asa ca nu mi-a ramas decat sa-i fac o poza asa ca......amintire.






by Mihaela

3 comentarii:

  1. Fotografia e fantastica!Minunat ce pot face copiii cand au culoare la indemana! Sper sa ne mai impartasesti din experimentele Deliei! Mult succes blogului vostru si multa sanatate tie si fetitei tale! E nemaipomenit ca in ziua de azi trei prietene si mame pot avea un proiet comun cand este vorba de copii. E greu in ziua de azi sa ai asa ceva, dar vad ca voi chiar sunteti o echipa, ceea ce e incurajator si pentru alte mame! Mult succes!

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca tot ai prins-o cu manutele colorate trebuia sa exploatezi momentul pe o foaie de hartie si sa imprimi manutele, sau ce imagine iesea din asta. Dar cred ca surpriza a fost prea mare pentru tine, data viitoare vei fi pregatita. Sigur va fi o data viitoare.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma bucur pentru comentariile facute de voi , in tradevar avem un proiect comun cu copii nostri si tin sa va spun ca este minunat acest lucru. Momentul nu l-am putut exploata prea mult deoarece am fost foarte socata, dar voi fi pregatita data viitoare sa stii Mia. Va multumesc si va mai astept cu noi comentarii.

    RăspundețiȘtergere