sâmbătă, 8 ianuarie 2011

Animale si pasari salbatice - un altfel de puzzle

    Matei are un nou puzzle cu animale si pasari salbatice, douasprezece la numar, frumos colorate, pe placute din lemn. Dincolo de frumusetea reprezentarii pasarilor si animalelor, care respecta coloritul natural al acestora, mai interesant este modul in care sunt impartite piesele de puzzle, mai exact fiecare pasare/animal este impartit in trei parti egale: cap trunchi si picioare. Astfel ca am mai invatat o modalitate de a enumera partile corpului.
    Matei a fost incantat sa le faca si desfaca, sa caute, sa combine, sa alinieze una langa alta piesele de lemn recompunand mereu si mereu animalutele ori pasarile cunoscute. E primul puzzle cu un numar atat de mare (36) de piese depasind deci puzzle cu alfabetul care continea 26 de litere de lemn si ele divers colorate.
    E un puzzle interesant, potrivit varstei de doi ani, care nu se limiteaza la a se juca pe tabla  de lemn cu toate piesele deodata, ci poate fi fragmentat si chiar cateva piese le-am aruncat prin rucsacul-de-toate- zilele sa avem rezerve de joaca in scurtele noastre plimbari. 
by Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu