joi, 23 decembrie 2010

Cu carioca in deplasare

    Mergem in vizita, eu si Matei. Si pentru ca e uneori incomod sa purtam cu noi nenumarate jucarii am reusit sa gasesc o solutie care sa-i transforme timpii de plictiseala in clipe de creativitate si distractie. Astfel, am ales impreuna cu Matei patru planse din desenele preferate de el cu personajele cele mai indragite, respectiv Simba, Ariel - in doua ipostaze si o girafa - vedeta unui documentar Discovery, al carui fan este de la varsta de un anisor.
   Am laminat cele patru planse din motive pe care le veti descoperi imediat, am accesorizat rucsacul cu un set de carioca in toate culorile copilariei, lavabile, si am pornit in micile noastre promenade. 
    Plansele laminate sunt usor de purtat in rucsac, nu fac cute, nu se rup, nu se deterioreaza, dar mai ales le putem refolosi dupa ce intreaga dovada a creativitatii si a elanului depus in imbracarea in culori a personajelor favorite le vom fi sters cu simplele si banalele servelete umede. Si, da, plansele sunt ca noi gata pentru o noua aventura, asezate constiincios in rucsacul cel de toate zilele, iar eu si Matei, mereu cu resurse nesfarsite de culori si inspiratie ne desenam plimbarile in toate culorile copilariei.

by Maria 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu