joi, 9 decembrie 2010

Baloane de sapun


    Unul dintre jocurile noastre preferate, ca un remember al zilelor de vara trecute, pe care il jucam in casa, este jocul cu baloanele sa sapun. 
    Matei rade, alearga, se invarte, topaie sa prinda sumedenia de baloane efemere pe care reusesc sa le fac in mare graba.  Veselia ma cuprinde si pe mine, caci e greu sa rezisti la asa o doza de ghiumbuslucuri, toate insotite de "hopa! hopa!" si "hap! hap!" semn al reusitei in prinderea sferelor in toate culorile curcubeului.
    Il invat sa strige: "Bubbles! bubbles!"; ii iese din prima asa ca avem o lozinca deja - "Bubbles, hap!". Topaim prin perdeaua de baloane transparente, prindem cateva, ratam multe, restul se sparg cand "ninge" pe noi cu mingii fluide, de toate marimile. Bucuria si entuziasmul sunt maxime; e de departe cel mai vesel episod al zilei. Obosim, asa ca ne retragem in living urmarind povestea televizata a lui Dumbo.
    E absorbit de aventurile elefantelului zburator, insa eu rememorez, cu ochii deschisi, bucuria de pe chipul lui Matei si cum in fiecare balon de sapun stralucea zambetul Mateiului meu iubit.

by Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu